IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-26 -

Branschkväll för unga inom skogsindustrin

Är du relativt ny på jobbet eller i branschen? Eller är du i slutet av din utbildning, gör ett exjobb inom eller studerar med en inriktning mot skogsindustrin? Då är du välkommen att komma och mingla och nätverka när vi bjuder in till en branschkväll för unga inom skogsindustrin.

När man är ny på jobbet, i branschen, eller på väg ut i verkligheten från akademins vagga, kan det kännas skönt att känna andra i samma situation. Som man kan bolla tankar, erfarenheter och annat smått och gott med. Det har du nu chans att göra. Den 26 maj är du välkommen till en branschkväll för unga på Plaza i Karlstad. Förhoppning är att erbjuda ett tillfälle där vi kan skapa nya kontakter, lära av varandra och ha trevligt. Under kvällen bjuds det även på föredrag med Maria Hollander, vd på Paper Province. Hon finns på plats för att ge en inblick i skogsindustrins framtid – Världens äldsta framtidsbransch.

Under kvällen bjuder vi på fördrink och lite tilltugg. Efter föreläsningen finnas möjlighet till fortsatt mingel, då kommer mat och dryck finnas till försäljning till förmånliga priser.

Kvällen är till för dig som har en, eller är i slutet av din akademiska utbildning. Och framför allt för dig som enbart hunnit arbeta en kort stund efter studierna och nu befinner dig inom skogsindustrin. Du kan vara ingenjör, civilekonom, kommunikatör, förpackningsdesigner, personalvetare osv, oavsett vilket är du välkommen. Missa inte detta!

Hoppas vi ses!

När: 26 maj, kl. 18:00 och framåt
Vart: Clarion Hotel Plaza, Karlstad
Kostnad: Gratis, icke avbokad plats faktureras 100 kr
Anmälan: Sista anmälningsdag har passerat.

Har ni några frågor kring eventet kontakta arrangörerna:
Per Andersson, Stora Enso, +46705781874
Linnea Johnsson, Billerud Korsnäs, +46709271041

Fler Evenemang