IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-06-08 -

Delta i nätverk inom Gamification

FindIT startar ett nätverk inom området Gamification, även kallat spelifiering. Syftet är att samlas kring temat för att lyssna på föreläsningar, presentationer av case och få möjlighet att byta erfarenheter. Den första träffen hålls i Falun den 8 juni.

Årets Svenska Pappers- och Cellulosaingenjörsföreningens (SPCI) konferens i Stockholm hade fokus på digitalisering och hur det kan påverka skogsindustrin och dess medarbetare. Gamification var ämnet som fick inleda dagen.

Gamification i industrin innebär att man genom att använda spelvärldens motivatorer och teknik i industriella processer kan bidra till att ändra beteenden. Genom Gamification kan man förhoppningsvis få t ex operatörerna att bli mer motiverade, mer effektiva och lättare hitta nya lösningar i sitt arbete.
– För många av SPCIs deltagare var det första gången de kom i kontakt med begreppet Gamification. Många blev intresserade och ville veta mer, företag såväl som andra kluster” sade Britta Haag, FindIT som var på plats.

Nätverk inom Gamification
Nu kommer ett ypperligt tillfälle att lära mer – FindIT startar ett nätverk kring Gamification.
– Vi siktar på att  ha några träffar per år. På träffarna skall det vara föreläsningar, presentationer av case och erfarenhetsutbyte. Dessutom kan nätverket vara ett bra bollplank i samband med nya projektansökningar eller samverkansprojekt inom området. Första träffen blir den 8 juni, i Falun, säger Britta Haag.

När: 8 juni, kl 13-16
Vart: Tension Huset, Trotzgatan 29, Falun
Anmäl dig så snart som möjligt till: Britta Haag, 026-24 17 57 eller britta.haag@findit-solutions.com

 

 

Fler Evenemang