IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-02-11 - 2015-02-12

Evenemangstips: Automotive meeting point

Den 11-12 februari arrangerar FKG i samarbete med LIGHTer ett nationellt seminarium om viktreduktion (WRED) genom nya material och nya konstruktionslösningar för både personbilar och tunga fordon. Anledningen är att viktreduktion är det bästa sättet att minska utsläppen av koldioxid från fordon.

FÖR TEKNIKKONSULTER OCH LEVERANTÖRER

Seminariet vänder sig till biltillverkare, stora och små leverantörsföretag, stål, plast och andra materialtillverkare, samt teknikkonsulter och personer på universitet/högskola eller institut verksam inom forskning och utveckling med inriktning på nya material i fordon.

NYA AFFÄRSMÖJLIGHETER

Under seminariet beskriver Clepa, Vinnova och Chalmers hur Horisont 202, FFI och EU:s grafenprojekt kan skapa nya affärsmöjligheter för ditt företag.

MÖTESPLATS OCH MATCHMAKING

I anslutning till seminariet arrangera säven en internationell mötesplats och utställning med inriktning på viktreduktion på Rally Swedens högkvarter i Karlstad CCC. Dessutom genomförs en workshop och matchmaking den 10 februari och studiebesök hos VW Motorsport på serviceplatsen i Hagfors.

Fler Evenemang