IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-09-30 -

Klusterlunch hos Miller Graphics

Miller Graphics är experter på prepress. De erbjuder tjänster inom flexografiskt tryck, djuptryck, offsettryck och digitaltryck. Den 30 september är du välkommen att besöka dem på plats i Sunne. De agerar då värd för Paper Province klusterlunch.

Vill du lära dig mer om prepress och Miller Graphics i Sunne, då har du chansen när de bjuder in till klusterlunch. Mikael Eriksson, vd, och Håkan Nilsson, försäljningschef, kommer att ge en inblick i verksamheten. Traditionsenligt blir det även mat, nätverkande och rundvandring. Missa inte detta!

Miller Graphics
Miller Graphics erbjuder tjänster inom flexografiskt tryck, djuptryck, offsettryck och digitaltryck. Kunderna består främst av tryckerier i Sverige, Norge och Danmark. Tillbehören som säljs finns dock utspridda hos kunder över hela världen. I Sunne arbetar man aktivt med utvecklingsprojekt som styrs av kunders efterfrågan och behov. Miller Graphics erbjuder även utbildningar av olika slag inom tryck.

Miller Graphics grundades 1932 av Gösta Miller, då utgjordes verksamheten av stämpeltillverkning. Sedan dess har mycket hänt och företaget har utvecklats med marknaden. Verkstaden i Sunne är fylld av modern teknisk utrustning.

1984 köptes Miller Graphics i Sunne av familjeföretaget O.F. Ahlmark & Co. Detta var det första förvärvet inom branschen för Almarkskoncernen som 2016 äger 16 enheter inom prepress utspridda över elva länder. Det gör Miller Graphic Groups, bestående av 450 medarbetare, till ett av Europas största prepressföretag.

Ahlmarks är ett av de äldsta familjeägda företagen i Värmland, det grundades av Oscar Ferdinand Ahlmark 1847. Idag utgörs det av företagsgrupper inom sjöfart, handel och industri. Koncernen omsätter cirka tre miljarder kronor och sysselsätter cirka 1500 anställda över hela Europa, varav 350 i Värmland.

I Sunne arbetar man aktivt tillsammans med kunder i utvecklingsprojekt. Det kan till exempel handla om att hitta en metod för att minska spill när man använder sig av rasterteknik. Kunders efterfrågan och behov styr projekten. Miller Graphics erbjuder även utbildningar av olika slag inom tryck.

Program
12.00 Lunch med kaffe och affärsmingel.
13.00 Rundvandring och presentation

Tid: 30 september, kl.12.00-14.30
Var: Miller Graphics i Sunne
Kostnad: 100 kr betalas kontant på plats
Anmälan: Sista anmälningsdag har passerat.

 

Fler Evenemang