IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang

Hör hur UMV lyckats bestryka
kartong med fossilfri barriär

2014-12-05 -

Klusterlunch hos UMV i Säffle

Nu kör vi igång med klusterluncher igen. Nyheten är att vi arrangerar dem tillsammans med medlemsföretag runt om i regionen på plats i deras lokaler. Dels för att vi ska få en möjlighet att titta in olika verksamheter och dels för att arrangera nätverksträffar på andra ställen än i Karlstad. Tanken är också att vi ska bjuda in lokala näringslivet på de orter vi besöker för att skapa möjligheter för ett livligt nätverkande.

Medarrangör vid första lunchen är UMV Coating Systems AB i Säffle, den 5 december. UMV utvecklar och tillverkar maskiner för bestrykning av papper och kartong. Just nu testar de ett nyutvecklat koncept som verkar vara det första i världen som kan bestryka fossilfria barriärer utan att det uppstår porer. Ett projekt som Paper Province hjälpt UMV söka utvecklingspengar till från Vinnova.

Företaget har en av de mest avancerade forsknings- och utvecklingsan­läggningarna inom bestrykning och under klusterlunchen får du som deltar möjlighet att kika på deras nya pilotanläggning.

12.00 – Lunch
13.00 – Rundvandring och presentation av vd Ronnie Andersson på UMV, samt information om vilken hjälp ditt företag kan få från Paper Province.

Webform built by PODIO — Project and CRM Software that works like you.
Webform built by PODIO — Project and CRM Software that works like you.

Var: UMV Coating Systems AB, Industrigatan 7 Säffle.
När: 12.00-13.30
Kostnad:
 100 kr. OBS! betalas kontant på plats.
Anmälan: I formuläret här under senast 1 december.

-->

Fler Evenemang