IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-01 - 2017-09-01

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Den 1 september bjuder vi in till en klusterlunch vid Vätterns strand. Ett av våra medlemsföretag, det världsledande bruket Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk, står som lunchvärd och gästerna får ett perfekt tillfälle att ta en titt på deras verksamhet. Samtidigt som god mat avnjuts berättar vd Ulrika Kraft Stenlund om företaget och besöket avslutas med en rundtur i fabriken.

Bruket som ligger några kilometer söder om Askersund i Olshammar har en gedigen historia. Det startade sin verksamhet redan på 1600-talet som järnbruk. Sedan 1917  har det varit en del av Munksjö AB och tio år senare byggdes det om till sulfatfabrik. 2013 gick de samman med Ahlstrom och idag är de ett globalt ledande företag inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. De arbetar med blekt och oblekt långfibrig sulfatmassa och har 170 personer anställda.

Läs mer om bruket

Missa inte chansen att lära dig mer om bruket samtidigt som du får ett perfekt tillfälle till nätverkande med andra i branschen. Det lokala näringslivet bjuds in för att skapa ännu bättre förutsättningar att knyta nya kontakter.

Välkommen!

NÄR: 1 september, kl.12.00-14.30. Kostnadsfri buss avgår klockan 10 från Innovation Park på Sommargatan 101A i Karlstad
PLATS: Samling och lunch på Olshammarsgården, gamla herrgården som ligger precis vid infarten till fabriksområdet. Adressen är Fabriksvägen, Aspabruk
KOSTNAD: 100 kr kontant eller faktura
ANMÄLAN: Görs här… senast 28 augusti
OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr

Program
12.00 Lunch och affärsmingel.
13.00 Presentation och rundvandring

Fler Evenemang