IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-11-13 -

Klusterlunch på Nordic Paper i Säffle

Denna gång är det Nordic Paper i Säffle som agerar värd för novembers klusterlunch. Kom och hör brukets nya fabrikschef, Henrik Olofsson, berätta om bruket och dess utmaningar och möjligheter, ät lunch, mingla och få en rundtur på bruket.

Nu vänder vi tillbaka till Säffle för en klusterlunch hos Nordic Paper. Brukets nya fabrikschef Henrik Olofsson kommer att presentera bruket och vilka utmaningar och möjligheter som finns framöver. Vi inleder med lunch och presentation av bruket för att sedan gå runt på en rundvandring.

I Säffle producerar Nordic Paper greaseproof-papper och är orten för ett av massabruken med två pappersmaskiner. Total kapacitet på 30 000 ton papper och 50 000 ton massa. Massan är skräddarsydd för greaseproof-papper och kan anpassas direkt till kundens behov.

Mer om koncernen

Nordic Paper Holding AB finns i både Sverige och Norge, moderbolaget är lokaliserat i Bäckhammar, utanför Kristinehamn. De övriga bruken finns i Säffle, Åmotfors samt norska Greåker. Nordic Paper har fyra pappersbruk och två massabruk inom en radie av 250 kilometer.

Drygt 90 procent av koncernens produktion exporteras till cirka 70 länder över hela världen. Den totala årliga prduktionen är cirka 227 000 ton specialpapper och cirka 236 000 ton sulfit- och sulfatcellulosa. Koncernen har en årlig omsättning på cirka 2,2 miljarder SEK och totalt antal anställda är cirka 600.

När: 13 november
Tid: 13/11 kl: 12.00-14.30
Plats: Nordic Paper Säffle
Anmälan: Evenemanget är fullbokat
Kostnad: 100 kr betalas kontant på plats för lunchen

 

 

 

Fler Evenemang