IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-02 -

Klusterlunch på Wipab

Den 2 oktober hälsar Paper Province dig välkommen till ännu en av våra populära klusterluncher. Denna gång bjuder vi in till vårt medlemsföretag och medarrangör för dagen, WIPAB, Wermlands Industriplåt AB i Grums. VD Stefan Niklasson kommer att berätta om företagets utveckling och framtidsplaner. Företaget har haft en fantastisk utveckling och som är delaktiga i flera olika industriprojekt.

WIPAB ‎ är ett familjeägt plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning. Företaget har idag ett 40-tal anställda och sedan starten 1985 har man stadigt expanderat och gasat på i lågkonjunktur.

Wipab är verkstaden som aldrig säger nej och har sedan starten framgångsrikt arbetat med specialkonstruktioner i stålplåt, rostfritt och aluminium, designade efter kundernas önskemål.

Företaget utför all form av legotillverkning inom plåt. Kunder finns inom bl a pappers- och processindustri, offshore, maskinbyggader till industritvättar.

Passa på och kom och se dig om och hör Wipabs vd Stefan Niklasson berätta om verksamheten. På plats finns även Paper Province som vanligt ger lite information.

NÄR: 2 oktober, kl 12.00-14.30
VART: Wipab i Grums
KOSTNAD: 100 kr betalas kontant för lunchen på plats

Du kan redan nu anmäla dig här nedan. OBS sista anmälningsdag 25 september.

Anmäl mig nu...

 

 

 

 

 

Fler Evenemang