IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-17 -

KONFERENS FÖR ÖKAD JÄMSTÄLLDHET

Snart är konferensen gen(i)us tillbaka, för femte året i rad! Det är en mötesplats där vi inspireras och skaffar oss ny kunskap genom att ta del av andras lärdomar av jämställdhetsarbete.

Nu är konferensen gen(i)us tillbaka, för femte året i rad! Det är en mötesplats där vi inspireras och skaffar oss ny kunskap genom att ta del av andras lärdomar av jämställdhetsarbete.

Jämställdhet är en viktig fråga för Värmlands tillväxt och utveckling. Genom ett än mer aktivt och medvetet arbete med jämställdhet kan Värmland bli ännu mer attraktivt, och därigenom få en ökad tillväxt och större livskvalitet för alla.

För att lyckas behöver vi alla hjälpas åt – kommuner, företag, myndigheter, organisationer och enskilda invånare. Vi måste samlas kring målet om ett jämställt Värmland. Gen(i)us är en sådan mötesplats, där nya idéer och samarbeten föds.Föreläsarna på gen(i)us 5.0 har en stor samlad erfarenhet av arbete för ökad jämställdhet. Samtidigt kan de bidra med flera olika perspektiv. Ta del av deras kunskap och berättelser och låt dig inspireras!

Bland dagens talare finns Nour El-Refai som i ett samtal om makt och humor bjuder på sina tankar kring vad som är modigt och inte, Charlotta Bard Resare från Coca-Cola och Marina Åman från Unionen, med många fler.

Datum: 17 maj
Plats: Karlstad CCC
Anmälan: Görs här…
Sista anmälningsdag: 25 april

Program och anmälningslänk hittar du hos Region Värmlands Kurs & konferens-verksamhet.

 

Fler Evenemang