IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-22 - 2016-11-23

Nordregio Forum 2016

I november är det dags för en av Nordens största konferenser med koppling till den gröna omställningen. temat i år är "From Fossil to Bio-based and Sustainable Economy". Konferensen samlar många talare och utställare inom området och hålls i Helsingfors.

Den 22-23 november är det dags för Nordregio Forum 2016 , en av nordens största konferenser inom “Green Transition” och Bioekonomi. Paper Province kommer att finnas på plats och visa upp klustret. Temat i år är “From Fossil to Bio-based and Sustainable Economy”.

Konferensen ger dig som är intresserad eller aktiv inom frågor som bioekonomi, hållbar utveckling och den gröna övergången ett ypperligt tillfälle att samla ny kunskap och nätverka med andra aktörer och sakkunniga inom området. Så kom och utbyt idéer med innovatörer och beslutsfattare. Låt dig inspireras av talare och använd marknaden och gruppsessionerna för att lyfta ditt intresse och hitta potentiella nya partners.

Nordregio Forum 2016 kommer också att fungera som slutkonferens för de nordiska statsministrarnas gröna tillväxt initiativ. Det kommer att sammanfatta resultaten från projekten inom och presentera nya samarbetsåtgärder för att nå en grön ekonomi i Norden.

Här kan du läsa mer om Nordregio Forum 2016

 

Fler Evenemang