IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-11-09 - 2017-11-09

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Förra Papermakers Night blev en storartad succé (om vi får säga det själva). 150 personer ville höra Anita Sjölander berätta om den stora investeringen på Gruvöns Bruk, och Camilla Wagner prata om nyckeln till tillväxt.

Nu laddar vi om med nya inspirerande talare i Karlstad CCC och siktar på en minst lika stor succé.

PROGRAMMET TAR FORM

Kvällens huvudtalare är Siduri Poli, som utsetts till en av Sveriges supertalanger av Veckans Affärer. Titeln på hennes föredrag är “Vad internet kan lära oss om hur vi skall jobba och leva framöver”.

Vi har också spikat Johan Sterte, ny rektor på Karlstads universitet, som valt rubriken “Det blir bäst om vi gör det tillsammans” som rubrik.

Annika Lindström från RISE kommer att presentera resultaten från en konsumentstudie kopplad till biobaserade material. Titeln på hennes föredrag är  “Mot ett cellulosabaserat samhälle – konsumentundersökning med fokus på material och miljö”.

Dessutom kommer Jens Otterstedt, chef för Strategisk Utveckling på Nordic Paper, berätta vad det innebär att Nordic paper nyligen köptes av kinesiska Shanying International. Titeln på Jens föredrag är “Nordic Paper i en föränderlig värld – När öst blir väst, eller när Kina kom till Värmland”.

För underhållningen står Duo Hoglert Olsson.

Glöm inte att pricka av kvällen den 9 november. Vi siktar på en jättetrevlig och intressant eftermiddag/kväll tillsammans.

Anmäl dig här… Lägg till i din kalender…

DETALJER

Tid: 9 nov, 16.30 och framåt
Plats: Karlstad CCC
Kostnad: 495 kr + moms för medlemmar, 795 kr + moms för icke medlemmar.
Sista anmälan och avanmälan 3 november. Ej avanmäld plats faktureras 300 kr + moms.

 

Fler Evenemang