IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-09-09 -

Prins Daniel besöker Innovation Park

Prins Daniel kommer till Innovation Park och Karlstads universitet för att inspirera unga till entreprenörskap. Föreläsningen är öppen för alla medan ett 30-tal studenter får möjlighet att i mindre grupp diskutera entreprenörskap med prinsen.

Den 9 september får Innovation Park, där Paper Province är lokaliserade, finbesök i form av Prins Daniel. Under besöket hålls en öppen föreläsning där unga entreprenörer står i fokus. Prins Daniels Fellowship och entreprenörskapsprogram ska inspirera unga människor till entreprenörskap och på sikt också bidra till en kultur som främjar entreprenörskap. Under hösten gör Prinsen och hans Fellowship totalt fem besök på olika skolor och universitet runt om i Sverige, och nu har turen kommit till Karlstad.

Klockan 13.15 hålls en föreläsning i Aula Magna där prinsen, inspiratörerna Alessandro Catenacci, Nami Zarringhalam och Stina Honkamaa Bergfors samt landshövding Kenneth Johansson och universitetets rektor Åsa Bergenheim medverkar. Föreläsningen är öppen för alla. Därefter kommer Prins Daniel att medverka runda bort-samtal där 30 studenter från Karlstads universitet kommer att vara med och diskutera entreprenörskap.

Datum och tid
2015-09-09 13:15 Heldag
Plats: Aula Magna

Fler Evenemang