IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-12-15 -

Smart & intelligent packaging

Aktiva och intelligenta förpackningar börjar snabbt få uppmärksamhet bland varumärkesägare och detaljhandeln. De ger en möjlighet att öka vinsten, uppnå besparingar i leveranskedjan samt minska matsvinn och förlänga hållbarheten. Detta är lite av vad som kommer att belysas under Smart & intellegent packaging i Sunne den 15 december.

Ny teknik möjliggör nyttjandet av temperaturindikatorer, nya metoder för produkt autentisering, förbättrad spårbarhet, självreglerande värme och kyla, tryckta batterier och mycket mer. Vad blir effekterna för förpackningsindustrin och hur ska vi utnyttja dessa möjligheter? Detta är också exempel på vad som kommer att lyftas under dagen den 15 december.

Samtliga exempel har en potential att utveckla förpackningar till en produkt i sig och möjliggör också för konsumenterna och varumärkesägare att interagera ännu mer. En potentiell Game Changer med andra ord.

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig kring ämnet och nätverka med hela värdekedjan. Lyssna till inspirerande presentationer av BillerudKorsnäs, Brobygrafiska, Packbridge och Beneli.

Tid: 14:30-17:00, 15 dec
Plats: Brobygrafiska, Sunne

Presentationerna hålls på engelska.

Välkommen in med din anmälan här…

 

 

Fler Evenemang