IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2018-02-01 -

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

1 februari deltar Paper Province på Yrkesmässan i Tingvallahallarna i Karlstad, som lockar cirka 1000 nyfikna åttondeklassare. Vill ditt företag vara med? Paper Province har en samlingsmonter med TeknikCollege och IUC-Stål & Verkstad, och vi erbjuder medlemsföretag att ställa ut i denna samlingsmonter tillsammans med andra värmländska industriföretag, exempelvis Valmet och Volvo CE.

Boka plats i samlingsmonter – snarast

Ta chansen att visa upp vilka spännande karriärvägar som finns för framtidens talanger i just ditt företag – innan de valt gymnasieinriktning. I en undersökning bland eleverna berättade de att de vill träffa unga anställda från företagen som berättar om sina arbetsuppgifter och sin vardag. De vill också gärna prova på något arbetsmoment eller få det demonstrerat för sig. Sista anmälan är 18/1 men skynda att anmäla er, antalet platser är begränsat.

Använd eget expomaterial

Ta med eget informationsmaterial och knyt kontakter med hjälp av sociala medier.

Om ditt företag vill delta kontakta:

Jeanette Löfberg
070-282 16 46
j.lofberg@paperprovince.com

 

Fler Evenemang