IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
  • image-slider
breadcrumbs

Låna en professor

Ibland räcker de egna kunskaperna inte riktigt till. Då kan det vara bra att få låna en professor. Genom Paper Province kan du kostnadsfritt få låna någon av professorerna vid Karlstads universitet med expertkunskaper inom vitt skilda områden för att få hjälp med tester, analyser eller att verifiera egna testresultat. Ett erbjudande som flera företag utnyttjat med positiva resultat.

Har du ett problem? Då är sannolikheten stor att vi kan sätta dig i kontakt med någon som kan hjälpa dig hitta en lösning. Paper Province har nämligen ett brett kontaktnät av forskare och professorer, som du kan få hjälp av.

SAMARBETE MED KARLSTADS UNIVERSITET

Detta unika erbjudande erbjuder Paper Province kostnadsfritt till små- och medelstora företag som är verksamma i de skogliga värdekedjorna i vår region. Satsningen sker i samarbete med Karlstads universitet och ska stärka innovationskraften hos små och medelstora företag inom massa- och pappersindustrin.

Satsningen vänder sig främst till företag som saknar egna forsknings- och utvecklingsresurser.

SÅ GÅR DET TILL

Hör av dig till oss och berätta vilket problem du vill ha hjälp att lösa. Därefter bokar vi ett besök av en professor eller någon annan från Karlstads universitet med lämplig kompetens. Kanske leder det till fortsatta kontakter som stärker ditt företags innovationskraft.

På Karlstads universitet finns även mätutrustning och annat som du kan få tillgång till för att genomföra alla möjliga tester och analyser. Har du ett problem så kanske vi kan hjälpa dig att hitta en lösning.

Kontakta Peter Edberg, 0730-61 75 17, ifall du vill låna en professor.