IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker Driftsingenjör för Blekeri-Torkmaskin

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk står inför en spännande framtid med investeringar, förändrade arbetssätt och generationsväxling. Du får en nyckelroll i utvecklingen av Aspa Bruk och driver på förändringsarbetet inom produktion tillsammans med erfarna och engagerade medarbetare på en arbetsplats med korta beslutsvägar och där varje person behövs.

Arbetsuppgifter/Ansvar

Du ansvarar, genom samarbete med övrig ledning inom Produktionsavdelningen, för utveckling av process och personal med strävan att förbättra säkerhet, produktivitet, kvalitet och energiförbrukning.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:

 • Tätt samarbete med driftsledning, skiftledare och övrig personal inom avdelningen för att nå uppsatta, både kort- och långsiktiga mål.
 • Daglig kontroll av avdelningens produktion med avseende på mål, kvalitet och miljö.
 • Utredningar och framtagande av åtgärdsförslag på reklamationer samt korrigerande- och förebyggande insatser så de löses på ett tillfredställande och långsiktigt sätt.
 • Medverkar/leder projektarbete.
 • Ingår i skyddsorganisationen, utför skyddsuppgifter samt följer skyddsrutiner.
 • Ersätter vid kortare frånvaro Driftingenjör massa.

Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig Hos oss får du möjligheten att möta utmanade uppgifter och bidra i uppbyggandet av en modern organisation. Vi arbetar med hälsa och säkerhet såväl som anläggningstillgänglighet. Investeringar tillsammans med utvecklade arbetsmetoder är exempel på förbättringsåtgärder.

Personlighet och kompetenskrav

Som person är du positiv, ansvarstagande och kan självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du arbetar målinriktat och med intentionen att arbetet ska präglas av effektivitet, ständiga förbättringar och arbetsglädje. I din verksamhet skall vardagen fungera utan detaljstyrning och ditt fokus skall kunna riktas framåt, du är en nytänkare som tar vara på idéer och vågar ”gå före”. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga även i svåra situationer och du behandlar dina medarbetare rättvist och med respekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare ser vi att du har:

 • civilingenjörsutbildning Energiteknik eller Kemiteknik gärna med några års yrkeserfarenhet från sulfatmassaproduktion, tork- eller pappersmaskin eller annan processindustri, alternativt är högskoleingenjör med flera års erfarenhet
 • dokumenterad ledarskapsutbildning eller erfarenhet av personalledning
 • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • god analytisk förmåga och är noggrann i det du gör
 • kompetens att göra affärsmässiga bedömningar

Vill du veta mer?
Kontakta Anne-Marie Welin, HR-chef, tfn: 0583-816 25.
Skicka din ansökan senast 2018-01-31 till epost: rekrytering.aspa@ahlstrom-munksjo.com

Om Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk tillverkar sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet före produktionen. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till beslutsfattare med stor möjlighet att påverka. Tjänsten ingår i produktionsavdelningen och omfattar blekeri, eftersileri, torkmaskin och avloppsrening.

Fler Jobb