IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Stora Enso Skoghall

Automationstekniker inriktning elektronik

Vill du ha ett annorlunda och spännande jobb som Automationstekniker? Till vår underhållsavdelning på Stora Enso Skoghalls Bruk söker vi nu en Automationstekniker med inriktning Elektroniksystem. Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för anläggningens tillgänglighet och företagets framgång.

Arbetet består huvudsakligen av underhåll och skötsel på ett antal system, till exempel:
– Kamerasystem för övervakning och processtyrning
– Radiosystem
– Fordonsvågar
– Larm- och passagesystem

Typiska arbetsuppgifter är felsökning, konfigurering, utbildning och översyner. I arbetet ingår också att ansvara för vår elektronikverkstad och att utföra vissa elektronikreparationer.

Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Kvalifikationer

För att klara av jobbet tror vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna elprogrammet, eller KY/YH med inriktning el/automation. Tidigare erfarenhet från processindustrin och arbete med larmsystem, kamerasystem och/eller andra elektroniska system är meriterande.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen.

För att klara av jobbet så måste du ha goda it-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Arbetet är dagtid måndag till fredag.

Låter det som något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Katarina Glennert via telefon 054-22 18 81.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20 november 2016.

Läs mer och ansök här!

 

Fler Jobb