IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-02

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs söker IT Service Specialist

Var med i BillerudKorsnäs stora investering i ny pappersmaskin på Gruvön och i projektet för införandet och integreringen av IT-systemen. Ett unikt tillfälle för dig som gillar industri och stora projekt.

BillerudKorsnäs verkar i en högautomatiserad bransch och tar nästa steg med digitalisering som identifierat fokus. Nya sätt att möta kunden och ett ökat serviceutbud ställer också krav på effektiv digital transformation. Befintlig IT-miljö utgör en stabil plattform för en verksamhet med extremt höga krav på tillgänglighet och vidareutvecklas strategiskt för att möta ny krav.

BillerudKorsnäs funktion för koncerngemensam IT och Digital transformation stödjer hela koncernen internationellt. Vi är idag ett team på ungefär 100 personer med representation på alla våra tillverkningsenheter och geografier. Vi har en tydlig styrning och ett utvecklat samarbete med övriga delar av vår verksamhet. Vi jobbar ständigt för att arbeta ännu närmare våra kollegor i andra delar av verksamheten och drivs av att utmana det konventionella och att skapa värde.

Vi söker nu två service specialister för produktionsnära IT system till Gruvöns bruk.

Om tjänsten

Vi letar efter dig som brinner för produktionsnära IT och vill jobba nära våra produktionsprocesser.

Du som söker har erfarenhet av industriella miljöer och en bred IT-profil då arbetet omfattar servrar, nätverk, databaser och klientapplikationer.

Du kommer att arbeta med dagligt systemunderhåll i kombination med större och mindre förändringsprojekt i våra fabriksnära IT-system. Inom ramen för dessa områden anpassas tjänsternas arbetsinnehåll utifrån de sökandes kvalifikatrioner.

Innovation, mångfald och engagemang är ledord som genomsyrar hela företaget och vi söker dig som vill vara med i ett IT-team som lever upp till dessa ledord.

Beredskapstjänstgöring ingår. Resor i tjänsten förekommer.
BillerudKorsnäs IT är en centraliserad funktion inom koncernen och arbete sker både mot både svenska och utländska siter

Kvalifikationer

Datateknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet .

Erfarenhet av produktionsnära IT system samt erfarenhet av utveckling i Visual Studio för Windows miljö för såväl traditionella Windows applikationer samt webapplikationer är meriterande.

Kunskaper om databaser och SQL är nödvändiga.

Arbetet innebär mycket kontakt med slutanvändare varför vana av dialog med operatörer samt kunskap om tillverkningsprocessen för papper- och massa är önskvärt.

Svenska och engelska ska behärskas både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

  • Engagerad
  • Flexibel
  • Initiativförmåga
  • Kommunikativ
  • Förmåga att självständigt driva aktiviteter

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Andersson, IT Manager Mill Services, +4655541012, stefan.bo.andersson@billerudkorsnas.com.

Välkommen med din ansökan senast den 2 januari.

Fler Jobb