IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-31

BillerudKorsnäs

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Vi söker nu två biträdande produktionsingenjör till projektanställningar på heltid i kontinuerlig skiftgång. Anställningarna sträcker sig i första hand till den 31 december 2020.

Om tjänsten

Tillsammans med produktionsingenjören ser du till att produktionen på Gruvön bedrivs på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt inom ramen för fastlagd budget samt tillser att inre och yttre miljökrav efterlevs.

Du kommer tillsammans med övriga i gruppen att arbeta med styrning av brukets produktionsplanering samt samordning av produkter, så att fabriken körs så optimalt som möjligt i samråd med drift- och underhållsavdelningarna på Gruvön. Du kommer att medverka i fabrikens övergripande produktionsplanering vid planerade stopp. På sikt ska du även kunna utvecklas till att vara ersättare för produktionsingenjören.

Du behöver vara väl insatt i gällande instruktioner. Likaså ha en god kommunikation med brukets avdelningar och vara insatt i respektive avdelnings processavsnitt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper, och/eller flerårig processerfarenhet från massa- och papperstillverkning.

Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara drivande, ha lätt för att lära samt snabbt kunna se samband och styra upp produktionen. God kommunikationsförmåga är mycket viktigt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Asema Dzafic, Sektionschef Produktionsstyrning, tfn 0555-412 25.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2017.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb