IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-03-02

Valmet

Director Supply Chain

Vi letar nu efter en kompetent ledare som vill axla rollen att leda och driva utvecklingen av vår Supply Chainorganisation, både operativt och strategiskt. Du kommer att arbeta för Valmet AB inom affärsområdet Tissue – som är en världsledande leverantör av maskiner och utrustning för tillverkning av mjukpapper.

Du rapporterar till Platschefen och inom ditt ansvarsområde ligger inköp och logistik. Du kommer också att ingå i den lokala ledningsgruppen och bidra till att hela verksamheten utvecklas framåt. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl leverantörer, som företagets olika interna funktioner som försäljning, konstruktion, projekt och produktion och även driva arbete inom koncerngemensamma funktioner.

Krav

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en akademisk examen eller motsvarande erfarenhet, med inriktning på Supply Chain. Du är väl insatt i affärskritiska processer genom hela organisationen och har förmåga att utgå från ett helhetsperspektiv. Du har ett gott affärssinne, drivs av att utveckla och förbättra och är en ledare som visar vägen framåt. 
Du kommunicerar väl på olika nivåer och kan anpassa din kommunikation utifrån behov i organisationen. Du är prestigelös och lösningsfokuserad. Då vi lägger stort fokus på att skapa ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt. 

Då vi arbetar i en internationell miljö ser vi det som fördelaktigt om du även har erfarenhet av att arbeta globalt och i en matrisorganisation. Rollen kräver att du kan uttrycka dig väl på engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en unik nyckelroll där ditt driv kommer att öppna upp nya möjligheter till utveckling. Framförallt så kommer du att få härliga Valmetkollegor med stort hjärta och engagemang. Välkommen till oss!

Ansökan

Intresserad? För mer information om tjänsten, kontakta Erik Kornfeld, Vice President Tissue Machine Technology Unit, +46 70383 3384 

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Andreas Beckman, HR Manager, +46 70 570 11 17 

Välkommen med din ansökan senast 2 mars via vår webbsida www.valmet.com/careers

 

Fler Jobb