IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-07

BillerudKorsnäs

Driftingenjör BillerudKorsnäs

Är du ingenjör? Brinner du för teknik och vill vara med och göra världens bästa kartong? Vill du arbeta med just detta på världens mest moderna kartongmaskin? Då har du ett unikt tillfälle just nu!

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vi söker nu en driftingenjör till den nya maskinen. Det ses som en merit att ha erfarenhet av kartongtillverkning, men viktigast är att du är rätt person för jobbet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten 

Som driftingenjör har du det tekniska ansvaret från torkparti till pope inklusive bestrykningsstationer och smetkök vid den nya kartongmaskinen (KM7). Du arbetar i nära samarbete med framförallt driftteknikern inom samma tekniska ansvarsområde, men också med övrig driftledning. Driftingenjören är underställd sektionschef KM7.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Flerårig processerfarenhet från pappers-/kartongtillverkning är meriterande.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett stort teknikintresse. Som person bör du vara drivande och kommunikativ samt ha förmåga till att organisera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Hertzböle, Sektionschef KM7, tfn 0555-410 55.

Välkommen med din ansökan senast den 7 januari 2018.

Klicka här för att söka tjänsten

Fler Jobb