IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Rottneros Bruk

Driftingenjör med fokus på energi och ved

Som driftingenjör på Rottneros Bruk kommer du ha en central roll på ett mycket innovativt bruk. Här kommer du uppleva en varierad och kompetensmässigt mycket utvecklande vardag, med ett brett ansvar och ett självständigt arbete som spänner över många olika områden. En av dina viktigaste uppgifter blir inledningsvis att ansvara för idrifttagning av den nya biobränslepannan, men du kommer också att hantera frågor som rör allt från energi och ved över direkt produktions- eller produktrelaterade frågor.

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa). Produktportföljen är starkt nischad mot specifika slutanvändningsområden med höga krav. En allt större del av produktionen går idag till de växande segmenten kartong och tissue och till intressanta specialapplikationer och vi har nyligen framgångsrikt etablerat oss på nya marknader.

Bruket är inne i ett intensivt investeringsprogram, med kvalitets- och kapacitetshöjning, en ny biobränslepanna med fluidiserad bädd och utökad reningsanläggning, vilket innebär att vi får en toppmodern fabrik som kan möta kvalitet och kapacitet på den växande marknaden.

Med en central roll på ett mycket innovativt bruk kommer du att uppleva en varierad och kompetensmässigt mycket utvecklande vardag, med ett brett ansvar och ett självständigt arbete som spänner över många olika områden. En av dina viktigaste uppgifter blir inledningsvis att ansvara för idrifttagning av den nya biobränslepannan, men du kommer också att hantera frågor som rör allt från energi och ved över direkt produktions- eller produktrelaterade frågor.

Vi ser dig som en av nyckelspelarna i vårt lag och då du också ingår i produktionsledningen kommer du att uppleva ett stort inflytande på brukets verksamhet.

Vi söker en driftingenjör med initiativkraft och eget driv och som vill få möjligheten till professionell utveckling vid ett framgångsrikt, flexibelt och internationellt verkande bruk. Du har ingenjörsbakgrund inom massa/papper, maskin, kemi eller energi och några års erfarenhet från branschen.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 9 oktober via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11361). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.

Ansök här!

Fler Jobb