IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-31

BillerudKorsnäs Gruvön

Driftingenjör PM1-PM2

Kraftpappersbruket, som är en del av avdelning Papperstillverkning med totalt cirka 260 medarbetare, produceras många av Gruvöns slutprodukter. Här sker beredning av kemikalier och massa, papperstillverkning, färdigställande av rullar, emballering, omrullning och hantering av utskott. Driften är i huvudsak kontinuerlig och medarbetarna är uppdelade i fem skiftlag. Två medarbetare på kollektivsidan och alla tjänstemän arbetar dagtid. Vi söker nu en driftingenjör till PM1-PM2 i Kraftpappersbruket. Tjänsten är en projektanställning på heltid under två år.

Om tjänsten
Som driftingenjör kommer du att samarbeta med sektionschef, produktionstekniker PM1 och produktionstekniker PM2 inom förekommande produktions-, process- och kvalitetsfrågor.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att förbättra verkningsgraderna (TAK) och arbeta med förändringar som rör process, teknik och arbetssätt. I ditt arbete ska du observera avvikelser mot kvalitetskort, recept, körsätt och följa upp detta.

Du kommer att vara drivande i kvalitetsarbetet på sektionen. Fokusområden är produktvård, kundvård, reklamationsarbete och ett nära samarbete med teknikavdelningen och affärsområdesorganisationen.

I arbetet ingår dessutom att utbilda produktionstekniker och operatörer i kvalitetsfrågor, processbeskrivningar, körsätt, grundläggande teoretiska samband, QCS, DCS mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Processerfarenhet från massa- eller papperstillverkning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara drivande, strukturerad och noggrann. God kommunikationsförmåga och lätt för samarbete är mycket viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Lövgren, Sektionschef PM1-PM2, 0555-410 51.

Vi gör löpande urval och kommer att tillsätta befattningen så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2016.
Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb