IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-15

BillerudKorsnäs

Driftingenjör till Renseri/Lövmassalinjen, vikariat

Renseri/Lövmassalinjen, som är en del av avdelning Massatillverkning, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag. De fem skiftlagen på renseri/lövmassalinjen består av tio medarbetare och den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, driftverkmästare renseri, driftverkmästare löv, drifttekniker externrening och tre daggående renserioperatörer. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör under 1-2 års tid.

Om tjänsten

Befattningen innebär att Du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom sektionen. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna. Befattningen innebär att du aktivt deltar i arbetet med att uppfylla sektionens mål för produktion, kvalité, arbetsmiljö, kostnader, miljö, teknisk utveckling och kompetensutveckling. Driftingenjören rapporterar till sektionschef renseri/lövmassalinjen och ersätter sektionschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad person, som är initiativrik, har ansvarskänsla och förmåga att skapa engagemang. Du tycker om att driva egna frågor, men även att samarbeta med många olika människor.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Israelsson, Sektionschef Renseri/Lövmassalinjen, tfn 0555-410 94.

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2016

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb