IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2016-06-30

Etteplan

El- och Automationsingenjör

På Etteplans kontor i Karlstad utvecklar vi produkter åt kunder inom pappers- och massa-, verkstads och fordonsindustrin. Vi söker nu en ingenjör till vårt befintliga team inom El- och Automation.

Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Du blir engagerad i både helhetslösningar och löpande kunduppdrag. Dina arbetsuppgifter innefattar förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion, verifiering, driftsättning, specifikationer, kostnadsberäkningar samt leverantörskontakter. Du blir delaktig i offerter, utredningar, kundkontakter och tekniska diskussioner. Du bidrar till att kontinuerligt utveckla din egen och avdelningens kompetens inom el- & automation och förmedlar dina kunskaper och erfarenheter såväl internt som externt.

Kompetens

Din formella kompetens är civil- eller högskoleingenjör och Du har minst 5-års yrkeserfarenhet inom el- & automation, gärna som konsult. Erfarenhet från projektledning eller konstruktionsledning är meriterande. Meriterande är dessutom erfarenhet från DCS/PLC-system, HMI och drivsystem samt vana att konstruera i CAD som t.ex. Elprocad eller AutoCad.

Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse.

Ansök här…

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

Kontaktperson

Patrik Sebeniusson
Teamledare El- och Automation
070-305 70 33
patrik.sebenius@etteplan.com

Om företaget

Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 2 500 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna, USA, Tyskland och Kina. År 2015 hade Etteplan en omsättning på 141.1 miljoner (EUR).

Etteplan – Engineering with a difference.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Fler Jobb