IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

Cowi

Erfarna El- och Instrumentingenjörer

På avdelningen i Karlstad arbetar vi till största delen med processindustri projekt. Vi drygt 50 personer inom Anläggnings- och Process-design, El & Automationsteknik och Byggteknik. Vårt teknikkunnande täcker alla discipliner inom industriprojekt vilket möjliggör att vi kan leverera totalprojekt.Vi ska nu förstärka gruppen inom El och Automationsteknik. Våra uppdrag sträcker sig från specialistuppdrag till stora projekt där vi gör allt från detaljprojektering till utcheckning/uppstart av processanläggningar. Merparten av våra uppdrag är internationella vilket innebär resor. Projektering sker i en miljö av moderna effektiva databasverktyg.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som erfaren inom området kommer du att projektera och ansvara för El alternativt instrumentprojekteringen i våra industriprojekt. Du arbetar i projektform i nära samarbete med andra discipliner, dels i multidisciplinära projekt som projekteras av oss, samt i uppdrag ute hos kund.

ÖNSKAD KOMPETENS

Vi söker dig som har minst 7 års erfarenhet antingen som konsult inom branschen eller från instrumentering/automation inom processindustrin. Du har minst Högskoleutbildning eller liknande utbildningsbakgrund.
Utöver den tekniska kompetensen så värdesätter vi flexibilitet, affärsmässighet, en positiv inställning och en stark vilja att samarbeta med både arbetskamrater och kunder.
Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift både på svenska och på engelska.

I GENGÄLD ERBJUDER VI DIG

Vi erbjuder dig en arbetsplats att trivas på, ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Rekrytering kommer att ske löpande, skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 2015-01-25

Välkommen med din ansökan!

Ansök

 

SNABBA FAKTA

Tjänst: Erfarna El- och Instrumentingenjörer
Placeringsort: Karlstad
Avdelning: El- & Automationsteknik Karlstad
Typ av anställning: Tillsvidare
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

KONTAKTPERSONER

Uno Olsson, Avdelningschef Industri Karlstad, Tel: +46 70 318 35 40
Linn Hansson, HR, Tel: 010-850 2232

 

Fler Jobb