IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-01-02

Andritz

Försäljningsingenjör mot fiberlinjen

Till ANDRITZ i Karlstad söker vi nu en försäljningsingenjör mot fiberlinjen. Personen vi letar efter ska arbeta med stort fokus mot försäljning. Är du en ledare eller vill bli, då kan tjänsten utvecklas till en gruppchefstjänst. Sista ansökningsdag är 2 januari men ansökan sker löpande så tjänsten kan komma att fyllas tidigare.

Vi söker dig som är och vill fortsätta vara en framgångsrik säljare genom en kombination av tekniskt kunnande samt skapande av goda och långsiktiga relationer. Ditt kontor finns i Karlstad varför vi önskar att du bor inom rimligt pendlingsavstånd dit. På denna tjänst är resande inom Sverige en naturlig del varför vi önskar att du som person ser det som positivt. Resorna är företrädesvis i Sverige.

Du som ny medarbetare kommer få en mycket viktig roll i ANDRITZ fortsatta framgång inom affärsområdet Pulp & Paper.

Din bakgrund
Personen vi söker har erfarenhet från arbete inom fiberlinjen, kan gärna ha arbetat på bruk, helst inneha flerårig vana från exempelvis kokeriet, blekeriet eller andra områden i fiberlinjen. Gärna akademiskt utbildad men det är inte ett krav. Att ha arbetat som underhållsingenjör/driftledare på pappersbruk är mycket meriterande. Är du inte chef idag har du viljan att bli. Du talar flytande svenska och engelska, har körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Din profil
Personen vi söker besitter såväl teoretiska som praktiska handlag. Du är seriöst intresserad av teknik, är duktig på att bygga, underhålla samt vårda relationer, är förtroendeingivande och målmedveten. Du har en social ådra och positiv integritet.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788.

Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 2 januari 2017.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 150 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Norrköping, Borlänge och Stockholm.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb