IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-10-10

Cowi

GRUPPCHEF FÖR EL- & AUTOMATIONSTEKNIK

COWI innehar en mycket stark konkurrensposition på den internationella marknaden för ett brett spektrum av tvärvetenskapliga projekt - stora som små - vill du vara med och dela vår framgång?

På avdelningen i Karlstad arbetar vi till största delen med projekt inom skogsindustrin. Vi är drygt 50 personer verksamma inom Anläggnings- och Process-design, El- & Automationsteknik och Byggteknik. Vårt kunnande täcker alla discipliner inom industriprojekt vilket möjliggör att vi kan leverera totalprojekt.

Vi behöver nu en ny ledare för vår grupp El- och Automationsteknik till vårt kontor i Karlstad. Gruppen består av 12 stycken medarbetare med blandad erfarenhet och ålder. Vi levererar allt från rådgivning till hela projekt främst till skogsindustrin men även till andra branscher inom processindustri och ofta med internationell prägel.

Som gruppchef kommer du att leda och utveckla verksamheten inom El- & Automationsteknik samt vara delaktig i utvecklingen av avdelningen Industri i Karlstad och ingå i avdelningens ledningsgrupp. Utöver chefsrollen kommer du även medverka i uppdrag där du kan ingå som projektledare, teknikansvarig, specialist eller mentor. Du kommer också ha ansvar för beläggning, anbuds- och säljarbete. Tillsammans med övriga avdelningar i COWI även verka för att erbjuda helhetslösningar inom området.

DIN PROFIL

  • Minst en högskoleingenjörsexamen inriktning elektro- automationsteknik eller liknande.
  • Är en inspirerande ledare och god kommunikatör med förmågan att såväl hantera gruppens olika intressen såväl som ledningens.
  • Erfarenhet av att arbeta i projekt och att leda personal, om projekten har haft internationell prägel är detta meriterande.
  • Har med fördel ett utvecklat nätverk och är etablerad i branschen.
  • Erfarenhet från skogsindustrin är mycket meriterande.
  • Som person behöver du vara affärsmässig, innovativ, professionell i relationer med kunder och medarbetare. Du gillar utmaningar och struktur och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

ATT ARBETA PÅ COWI

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på ­– ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Placeringsort: Karlstad

Ansök här…

INTRESSERAD?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till:

UNO OLSSON
Avdelningschef Industri Karlstad
+46 70 318 35 40

eller

THERESE ALMQVIST
Rekryteringsspecialist
+46 766 07 70 54

Sista ansökningsdag är 10 oktober 2017, dock hanterar vi ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

 

Fler Jobb