IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-04-03

Somas Instrument AB

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar.

Som HMS koordinator på SOMAS har du en mycket viktig roll, vårt mål är att vara i framkant inom miljö och arbetsmiljö. Du kommer arbeta verksamhetsnära med operativa och strategiska HMS-frågor där du har en stöttande, drivande och koordinerande expertroll. Denna roll har en tyngdpunkt på arbetsmiljö.

I rollen som HMS-koordinator består dina arbetsuppgifter bland annat av:

  • Systematiskt miljö- och arbetsmiljöarbete, genomföra och dokumentera undersökningar samt genomföra riskbedömningar.
  • Samordna och utveckla SOMAS verksamhetssystem för miljö och arbetsmiljö, samt se till att företaget uppfyller krav inom ISO 14001 och OHSAS 18001/ISO 45001
  • Bevaka förändringar inom miljö- och arbetsmiljölagstiftningen, vara sakkunnig och stötta hela organisationen i HMS frågor.
  • Delta i interna och externa revisioner, skyddskommitté samt andra HMS-relaterade forum
  • Ansvara för uppföljning och rapportering avseende vårt miljötillstånd

Kvalifikationer:

Vi tror att du har några års erfarenhet från liknande roll och arbete. Du har kunskaper och erfarenhet av miljö- och arbetsmiljöarbete med gällande regelverk, gärna inom verkstadsindustrin. Du har god insikt i vad ISO standarder innebär och hur man jobbar och anpas- sar verksamheten mot dessa. Du arbetar strukturerat och på ett noggrant sätt och förstår vikten av att dokumentera och följa upp ditt och andras arbete. Du gillar att ta initiativ, lätt för att skapa och utveckla goda relationer samt att arbeta självständigt.

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med bra gemenskap och med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Låter detta intressant, tveka inte att söka tjänsten.

Detaljer:

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”HMS koordinator”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2018-04-03.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Produktionschef Anders Josefson, tel. 0533-69 17 82.

SOMAS Instrument AB, Box 107, 661 23 SÄFFLE, Tel: 0533 – 167 00

 

 

Fler Jobb