IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Våra industrielektriker är idag främst sysselsatta med förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer. Vi vänder oss till dig som har avgångsbetyg från gymnasieskolans elprogram samt flera års yrkespraktik. För att lyckas i din yrkesroll krävs dessutom god förmåga att läsa och förstå teknisk dokumentation. I tjänsten ingår beredskapstjänst. Arbetstiden är normalt sett förlagd till dagtid men övertidsarbete kan förekomma.

Kontaktinformation

Vill du veta mer om tjänsten kontakta: Göran Johansson, El- och instrumentchef, 0583-816 07.
För att söka tjänsten maila till: rekrytering.aspa@ahlstrom-munskjo.com
Skicka in din ansökan senast 2018-01-19

Om Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetssuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare och produktion bedrivs årets alla dagar.

Fler Jobb