IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-10-11

Billerudkorsnäs Gruvöns bruk

Inköpare

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att både på kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv försörjning av material, maskiner och tjänster. Vår inköpsfunktion är fokuserad inom tre huvudområden; strategisk inköp, operativ försörjning och projektinköp.

Vi söker nu en driven inköpare med placering på Gruvön. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utveckling av vår inköpsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om tjänsten

Funktionen är mycket viktig för fabrikens kontinuerliga drift och som inköpare krävs en god kommunikationsförmåga med leverantörer, internkunder och övriga inköpare. Vi ser att du i tjänsten kommer att få möjlighet att växa och få större ansvar och bredd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är orderbehandling, leverantörsplanering/bevakning, förrådsoptimering, offertförfrågan, förhandling och upprättande av avtal. Du rapporterar till chefen för Försörjning.

Kvalifikationer

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom logistik, ekonomi, teknik alternativt likvärdig erfarenhet. Erfarenhet av inköpsarbete från industri är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att fungera väl i tjänsten bör du ha egenskaper som lyhördhet, självständighet, flexibilitet och god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Då du arbetar i en supportfunktion har du en målinriktad och kundfokuserad personlighet samt tvekar inte att ta de kontakter som krävs för att slutföra arbetsuppgiften. Det krävs ett strukturerat arbetssätt och förmåga att ha en helhetssyn.

Läs mer och ansök här…

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Gising, Chef Försörjning, på telefonnummer 0581-37 356 eller 070-167 73 56.

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober. Ansökningarna kommer att hanteras löpande då vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt.

 

Fler Jobb