IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-04-25

Valmet

International Sales Director Tissue

Söker du en ny utmaning i din karriär? Är du duktig på teknik och affärer? Då kanske du är rätt person för att stärka Valmets försäljningsteam. Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete med kundrelationer och avancerad teknik där du kommer att spela en viktig roll och få många möjligheter till nya utmaningar och utveckling.

Vi ska nu förstärka vårt försäljningsteam och erbjuder dig en spännande möjlighet att arbeta inom en organisation som kännetecknas av framåtanda och expertis. Valmet levererar anläggningar, maskiner, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till mjukpapperstillverkare, kemiska och mekaniska massabruk samt fiberboard- och energiindustrin över hela världen. Vi har en industrihistoria som sträcker sig 200 år och Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

I den här rollen kommer du att arbeta inom affärsområdet Tissue och ansvara för Asia Pacific regionen. Du leder försäljningen av våra mjukpappersmaskiner genom strategisk nykundsbearbetning och utveckling och bearbetning av befintliga kunder för denna viktiga region. Utformning av affärsstrategi och att långsiktigt utveckla våra produkter och kundrelationer är en viktig del i arbetet och för dig som har ett strategiskt och kommersiellt intresse finns det goda möjligheter att utveckla detta i rollen.

Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av komplex teknisk försäljning, affärsutveckling eller projektledning och nått goda resultat i dina tidigare roller. Erfarenhet av arbete utomlands är meriterande.

Som person stimuleras du av att utveckla affärer och nå bästa resultat. Du har ett starkt engagemang och en förmåga att skapa långsiktiga kontakter och värdefulla nätverk. Då vi lägger stort fokus på”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt. Då detta är en internationell roll så förutsätter vi att du kommunicerar obehindrat på engelska både i tal och skrift och att du har en privat situation som möjliggör resande. Beroende på dina erfarenheter kan även strategi arbete för vår hela Tissue business ingå i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete med kundrelationer och advancerad teknik där du kommer att spela en viktig roll och få många möjligheter till nya utmaningar och utveckling.

Ansökan: Senast 25 april via www.valmet.com/careers
Mer information om tjänsten: Kontakta Jan Erikson, 054-17 14 90.
Mer information om rekryteringsprocessen: Kontakta Jennifer Halling, 010-787 0247

 

Fler Jobb