IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-08-17

Valmet

Internationell säljare

Söker du en ny utmaning i din karriär? Är du duktig på teknik och affärer? Vi ska nu förstärka vår säljorganisation och erbjuder en spännande möjlighet att arbeta inom en organisation som kännetecknas av framåtanda och expertis.

Valmet levererar anläggningar, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till mjukpapperstillverkare, kemiska och mekaniska massabruk samt fiberboard- och energiindustrin över hela världen. I den här rollen kommer du att arbeta inom affärsområdet Fiber som stödjer världens massaindustri med system och utrustning för fiberlinjer (kokning, silning, blekning) och vitlutsberedning.

Tjänsten kommer huvudsakligen vara kopplad till systemen inom vitlutsberedning. Du kommer att leda ett säljteam som tillsammans med vår globala organisation och vår aktuella kund utformar konkurrenskraftiga koncept. Utformning av säljstrategi och att långsiktigt utveckla våra kundrelationer är en viktig del i arbetet. Du är en resurs för våra kunder vad gäller nya idéer och produkter.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsförsäljning till processindustrin och gärna med internationell erfarenhet. Du stimuleras av att utveckla affärer, nå bästa resultat och ser resandet som en krydda i arbetet. Du är lösningsorienterad, har ett strategiskt perspektiv och god planeringsförmåga. Då vi lägger stort fokus på att skapa ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt. Vår blivande säljare har minst tre års högskoleutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten erbjuder ett mycket stimulerande arbete i teknikens framkant där du kommer att spela en viktig roll.

Läs mer och ansök…

För mer information om rollen, vänligen kontakta Hans Olsson, Director Sales, +46 70 683 66 19 (begränsad tillgänglighet under sommaren).

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jennifer Halling, Senior HR Specialist, +46 766397243 (begränsad tillgänglighet under sommaren).

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Välkommen med din ansökan via vår webb www.valmet.com/careers senast 17 augusti

Fler Jobb