IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-03-23

Karlstads Teknikcenter

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

På Karlstads Teknikcenter (KTC) genomförs ett flertal Yrkeshögskoleutbildningar, gymnasieingenjörsutbildningar och vissa inriktningar på Teknikprogrammet.
Karlstads Teknikcenter är en toppmodern skola belägen inom Valmets område på Lamberget i Karlstad.
Ett mycket nära samarbete med regionens industrier och offentliga förvaltningar är kännetecknande för verksamheten på KTC.
För mer information: karlstad.se/ktc eller karlstad.se/yh

Arbetsbeskrivning

Utbildningsledare/lärare för yrkeshögskoleutbildningen Anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek. Vilket innebär undervisning i bland annat kurserna Anläggningsteknik, Automationsteknik, Energiteknik för maskinkonstruktörer, Konstruktionsteknik, Mekanik och hållfastlära och Produktions- och serviceteknik.
Som utbildningsledare kommer du ansvara för uppföljning av LIA (Lärande i arbete) och ansvara för den röda tråden i utbildningen. Vi förutsätter att du har lätt för att knyta nya kontakter med våra samarbetspartners.
Yrkeshögskolan är eftergymnasial, kombinerar teori med praktik och genomförs i nära samarbete med arbetslivet. Inom yrkeshögskolan är arbetsgivarna aktiva både när det gäller planering och genomförande av utbildningarna.

Kvalifikationer

Relevant erfarenhet och kunskap från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design samt ett intresse för pedagogiska frågeställningar. Du ska vara duktig på att samarbeta med andra, ha ordning och reda samt arbeta systematiskt. Du har vidare alltid de studerandes kunskap och kunskapsutveckling i fokus.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Läs mer och ansök här

Fler Jobb