IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-02

BillerudKorsnäs

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att införa och validera metoder och instrument i våra nuvarande och nya laboratorier, utbilda personal, samt delta i kvalitetsarbete, förbättrings-, process- och produktutvecklingsprojekt. Du erbjuds ett spännande och varierande jobb med många kontaktytor.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller högskoleingenjör, gärna med kemisk inriktning, alternativt naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning med flerårig laborativ erfarenhet på ingenjörsnivå. Vi söker dig som har kunskaper och färdigheter inom någon av våra följande laboratorieverksamheter:

  • Pappersfysik, pappersoptik, mikroskopi, tryckning och bestrykning
  • Mikrobiologi, sensorik/GC och produktsäkerhet
  • Analytisk kemi, massaprocesskemi/kemikalieåtervinning, fiber och mäldkemi
  • Kvalitetsadministration och statisik

Meriterande är om du har tidigare branscherfarenhet, erfarenhet av LIMS och ackrediterad laboratorieverksamhet.

Personliga egenskaper

Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och har förmågan att ta initiativ. Du är bra på att organisera och förmedla kunskap.

Egenskaper som kommer att förenkla ditt arbete hos oss är att tänka nytt, att ha god samarbetsförmåga, viljan att ta ansvar och förstå vikten av att skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Eva Söfting , 0555-41064 eller sektionschef Elisabet Sarin, 0555 -41247.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-01-02.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb