IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Somas

Maskinoperatör

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor och genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och därför ser vi också en långsiktighet i våra rekryteringar.

Vi söker nu en kvalitetsmedveten maskinoperatör med vana från skärande bearbetning. Som maskinoperatör hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Omställning och körning av CNC-styrda och/eller manuella maskiner
  • Avsyning
  • Utföra kontrollmätningar
  • Ritningsläsning
  • Verktygsjusteringar
  • Periodiskt underhåll och service av maskin/utrustning

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en industriteknisk gymnasieutbildning med relevant inriktning eller har motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av manuella och/eller CNC-styrda maskiner samt kunskaper inom ritningsläsning. Har du dessutom programmeringsvana är detta en klar fördel. 
Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt, samt är exibel och ordningsam. Du har en positiv attityd och trivs med att arbeta i verkstadsmiljö.

Anställningsform/omfattning

Visstid med god möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten är heltid, dagtid med ex.

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se.

Märk din ansökan med ”maskinoperatör”.

Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss, så vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill ha din ansökan senast 2017-04-02. 
AB SOMAS Ventiler, Box 107, 661 23 SÄFFLE, Tel: 0533 – 167 00, www.somas.se

Fler Jobb