IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-26

Stora Enso Skoghall

Materialhanterare till KM7

Har du truckkort, är du intresserad av processteknik? Är du även ordningsam, självständig samt vill lägga upp din egen arbetsdag? Då kan det vara just dig vi söker! Just nu söker vi materialhanterare till KM7 på Stora Enso Skoghalls bruk!

Har du ett stort tekniskt intresse, är du en flexibel och positiv person som alltid har ordning och reda på jobbet? Vill du jobba i en välskött organisation med tydliga mål? Då kan detta vara jobbet för dig!

Materialhanteraren på KM7 ansvarar för att ta emot gods, tömma avfallscontainer, kontakt mot kunder, kontaktar leverantörer gällande rondeller samt omslag mm. Du kommer även lasta bilar, samt rycka in och hjälpa till där det behövs på avdelningen.

Tjänsten är heltid samt dagtid samt önskad start är omgående. Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Kvalifikationer

Vi söker nu materialhanterare till vårt gäng på KM7 i Skoghall!

Som person är du självgående, självständig och har ett bra driv. Meritterande om du har stort intresse för teknik och gärna ha jobbat inom processindustrin tidigare. I grunden så har du tekniskt utbildning samt truckkort.

För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det som något för dig? Så roligt, varmt välkommen med er ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup.

Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Kristina Tranberg via telefon 054-22 18 93.

Ansökan görs här senast 26 juni….

 

 

Fler Jobb