IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-18

Stora Enso Skoghalls Bruk

Mekaniker med god rörsvetskunskap vikariat

Vi söker nu en Mekaniker med hög rörsvetskompetens till Stora Enso i Skoghall! Som Mekaniker hos oss kommer ditt ansvar vara att tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen. Du kommer arbeta med underhåll av produktionsutrustning inom det mekaniska området med fokus på svetsning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra både förebyggande och avhjälpande underhåll samt att medverka i olika typer av förbättringsgrupper. Oavsett arbetsuppgift så ligger ditt fokus på ansvar och säkerhet, både när det gäller arbetsmiljö samt hantering av våra produkter. Tjänsten är heltid mån- fred mellan 0700 – 1600, och möjlighet till beredskap ges. Planerad start är så snart som möjligt. Tjänsten är ett vikariat fram till 30 nov 2017.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig med bakgrund inom industrin som har ett stort intresse av teknik, mekanik och som har hög kompetens och arbetslivserfarenhet inom området svets!

För att trivas i rollen som Mekaniker tror vi att du är en serviceinriktad person som har god förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll samt har intresse av att utveckla underhållsmetoder. Du är noggrann, systematisk och van att arbeta i team och bolla olika idéer för att få till nya kreativa lösningar och ständiga förbättringar.

Viktigast för tjänsten är att du har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet med rörmontage/rörsvets enligt Svetskompetens ”287”. Vidare så ska du även ha certifikat för heta arbeten och har du även förarutbildning inom truck, travers och mobila plattformar är det meriterande.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Tranberg på telefon 054-22 18 93

Sista ansökningsdag är 18 december 2016.
Välkommen med din ansökan!

Facklig representant
Pappers, Peter Östergren nås på +46 1046 54552

ANSÖK ONLINE

Fler Jobb