IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-16

Stora Enso Skoghall

Mekaniker med inriktning hydraulik

Stora Enso Skoghall söker nu en Mekaniker med hög hydraulikkompetens. Ditt ansvar kommer att vara att tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen. Du kommer arbeta med underhåll av produktionsutrustning inom det mekaniska området med fokus på hydraulikutrustning.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackning, biomaterial, träprodukter och papper.  Målet är ersätta fossilbaserade material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material.  Företaget har ca 26 000 medarbetare i över 35 länder.

Stora Enso Skoghall har enheter i Skoghall och Forshaga, anläggningarna är en av världens största tillverkare av konsumentkartong – material som i de flesta fallen används till vätskekartonger. På Skoghalls enheter arbetar 850 medarbetare. Nu har du möjlighet att bli en av dem.

Tjänsten

Som Mekaniker kommer ditt ansvar vara att tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen. Du kommer arbeta med underhåll av produktionsutrustning inom det mekaniska området med fokus på hydraulikutrustning. Dina arbetsuppgifter kommet att bestå av att genomföra både förebyggande och avhjälpande underhåll samt att medverka i olika typer av förbättringsgrupper.

Oavsett arbetsuppgift så ligger ditt fokus på ansvar och säkerhet, både när det gäller arbetsmiljö samt hantering av våra produkter.

Tjänsten är heltid mån- fred mellan 0700 – 1600, och möjlighet till beredskap ges. Planerad start är så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Du har en bakgrund inom industrin och ett stort intresse av teknik, mekanik och hög kompetens och arbetslivserfarenhet inom området hydraulik. Du har hög kunskap om konstruktionen och funktionen hos hydrauliska system samt god kännedom om dess elektriska styr och reglersystem. Du kan med hjälp av teknisk dokumentation effektivt mäta, justera och felsöka i hydrauliska system med tillhörande styr och reglerutrustning.

För att trivas i rollen som Mekaniker, hydraultekniker tror vi att du är en serviceinriktad person som har god förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll samt har intresse av att utveckla underhållsmetoder. Du är noggrann, systematisk och van att arbeta i team och bolla olika idéer för att få till nya kreativa lösningar och ständiga förbättringar.

Viktigast för tjänsten är att du har arbetslivserfarenhet inom hydraulik, gärna inom pappersbruk.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, varmt välkommen med Er ansökan!

Kontakt: I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Tranberg på telefon 054-22 18 93

Sista ansökningsdag: är 16 oktober 2016.

Skicka in din ansökan här

Inga ansökningar som registreras på Experis/Manpowers hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen

Gå till annonsen

 

Fler Jobb