IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-08-24

Valmet

Mill Sales Manager

Har du ett intresse för teknik och affärer samt ett driv och engagemang att utveckla och vårda befintliga kundrelationer men även skapa nya affärsmöjligheter? Då kan vi erbjuda dig ett utmanande och stimulerande arbete inom en organisation som kännetecknas av framåtanda och expertis.

Valmet AB levererar anläggningar, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till mjukpapperstillverkare, kemiska och mekaniska massabruk samt fiberboard- och energiindustrin över hela världen.

Som Mill Sales Manager kommer ditt arbete huvudsakligen att bestå av att etablera och utveckla goda kontakter med våra nyckelkunder. Rollen är Skandinavien fokuserad där Valmet har en mycket stor kundbas – tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av oss. Du identifirerar behov hos kunden och skapar intresse och kunskap om våra produkter. Du ska ha förmågan att arbeta långsiktigt och strategiskt och vara en resurs för våra kunder vad gäller nya idéer, produkter och tjänster.

Vem är du?

Tjänsten kräver en teknisk kompetens, därför ser vi gärna att du har en gedigen utbildning helst inom maskinteknik, process eller liknande områden. Att du har erfarenhet av pappersindustrin är meriterande. Som person brinner du för att leverera de bästa resultaten. Du är lösningsorienterad, har ett strategiskt perspektiv och god planeringsförmåga. Då vi lägger stort fokus på att skapa ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt.

Uppskattningsvis kommer du att resa 3-4 dagar i veckan och din möjlighet och vilja till detta är en förutsättning för den här tjänsten.

Tjänsten erbjuder ett mycket stimulerande arbete i teknikens framkant med målet att ge våra kunder världens bästa service där du kommer att spela en mycket viktig roll.

Läs mer och ansök…

Intresserad?

För mer information om tjänsten var vänlig kontakta Per Holm, Vice President Sales Scandinavia, 054-17 13 88. Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Välkommen med din ansökan via vår webb www.valmet.com/careers senast 24 augusti

 

Fler Jobb