IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-11

BTG Instruments AB

Mjukvaruutvecklare till BTG Instruments AB

Just nu söker vi på BTG en ingenjör med inriktning mot mjukvaruutveckling att komplettera teamet i Säffle med. I rollen som utvecklingsingenjör i BTG Instruments FoU-team kommer du att agera i en dynamisk- och leanprocess med mål att utveckla de mest effektiva sensorerna och analysatorerna för våra kunder.

BTG är en ledande leverantör av processlösningar för den globala massa- och pappersindustrin. BTG har utvecklings- och tillverkningsenheter i Schweiz, Sverige och USA, samt försäljnings- och servicekontor i mer än 20 länder runt om i världen. Vi har funnits i branschen i mer än 90 år och erbjuder skräddarsydda lösningar till kunder som gör det möjligt för dem att uppnå betydande förbättringar och besparingar. Våra lösningar härrör från daglig kontakt mellan våra kunder och våra experter i produktionen av massa och papper, såsom kartong, journal, hygien och andra specialpapper. BTG Instruments AB är etablerat i Säffle sedan 1921 med 70 anställda främst inriktad på utveckling och tillverkning av mätinstrument. Nu söker vi en mjukvaruutvecklare.

Vi söker dig som har en solid naturvetenskaplig/teknisk grund (civilingenjör eller motsvarande, t.ex. lägre utbildningsnivå men mer erfarenhet), god analytisk förmåga och mycket motor. Vidare värderar vi kapacitet att driva projekt dvs. planera, organisera, kommunicera och motivera andra. Ditt arbete kommer att omfatta utveckling och genomförande av nya principer för våra instrument, men också att upprätthålla och vidareutveckla befintliga produkter. Vi värdesätter även kompetens och erfarenhet inom andra teknikområden.

I rollen som programmerare behärskar du flera utvecklingsspråk, från embedded C-programmering till högnivåspråk. En av de viktigaste uppgifterna blir att vara delaktig i framtagandet av en ny plattform som stödjer modern kommunikation. Du kan ha några års relevant arbetslivserfarenhet eller vara nyexaminerad från universitetet. Dina viktigaste egenskaper är att du är ivrig att lära, att vilja utvecklas samt att gilla att arbeta såväl individuellt som i team.

För rätt person erbjuder vi en stor chans att utvecklas inom ett globalt företag som är teknikledande inom sitt område. Vårt arbetsspråk är engelska men det är också viktigt att du kan kommunicera bra på svenska. Placeringsort är Säffle.

För mer information om tjänsten kontakta Karl-Erik Rudander, karl-erik.rudander@btg.com

Skicka din ansökan till personalchef Petra Bachmann, petra.bachmann@btg.com, senast 11 novemver.

Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Fler Jobb