IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Rottneros Bruk

Operativ HR-roll med strategiska inslag av processutveckling

Vi på Rottneros Bruk söker dig som huvudsakligen önskar fylla en operativ roll och som kan vara ett gott stöd till verksamheten i vardagen, genom arbete med traditionella HR-uppgifter som exempelvis rekrytering, avtal och olika typer av konsultativt stöd till linjechefer. Tjänsten innebär även en del löneadministrativa uppgifter och vissa strategiska inslag. Rollen är delvis nyinrättad och kan därför till viss del utformas efter din bakgrund och erfarenhet.

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa) och har en starkt nischad produktportfölj, där vi fokuserar på de växande segmenten kartong och tissue och intressanta specialapplikationer. Bruket är just nu inne i ett intensivt investeringsprogram för kvalitets- och kapacitetshöjning, vilket kommer att resultera i en toppmodern fabrik som kan möta kraven på den växande marknaden. Vid bruket i Rottneros arbetar sammanlagt ca 100 medarbetare.

Vi söker dig som i en huvudsakligen operativ roll kan bli ett gott stöd till verksamheten i vardagen, genom arbete med traditionella HR-uppgifter som exempelvis rekrytering, avtal och olika typer av konsultativt stöd till linjechefer. Tjänsten innebär även en del löneadministrativa uppgifter, varför erfarenhet inom detta område är ett plus. Vissa strategiska inslag finns i rollen, då vi vill att du aktivt medverkar i företagets förändringsprocesser genom att driva kompetensutveckling och andra viktiga personalstrategiska frågor. Rollen är delvis nyinrättad och kan därför till viss del utformas efter din bakgrund och erfarenhet.

Du rapporterar till vår ekonomi-/administrativa chef. Inom Rottneroskoncernen samarbetar vi i olika personalrelaterade frågor, vilket ger dig kontakt också med vårt systerföretag i Vallvik.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av personaladministrativt arbete, helst från tillverkande industri. Uppgiften kräver förutom ett genuint verksamhetsintresse också engagemang, kreativitet och talang för kommunikation och samarbete!

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en platt organisation, där du kommer att uppleva korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 9 oktober via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11360). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.

Ansök här!

Fler Jobb