IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-16

Stora Enso Skoghall

Operatör till KM7

Är du intresserad av processteknik, sugen på att jobba skift samt ingå i ett härligt gäng med kollegor? Just nu söker vi operatörer till KM7 på Stora Enso Skoghalls bruk! Har du ett stort tekniskt intresse, är du en flexibel och positiv person som gärna jobbar i team? Vill du jobba i en välskött organisation med tydliga mål? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som operatör på KM7 arbetar du tillsammans med övriga medarbetare i olika befattningar med varierande arbetsuppgifter, allt från processövervakning, provtagning, kvalitetskontroll, rullning och traverskörning, till emballering av material. Det är det viktigt att du är en bra teamspelare, flexibel och trivs med ett stundtals fysiskt jobb samt att ni förstår processer samt kan hantera olika styrsystem.

Tjänsten är kontinuerligt 3-skift, samt önskad start är omgående.

Kvalifikationer

Som person har du stort intresse för teknik och är van att jobba i likande processer med repetitivt arbete. Du är driven och vill utvecklas inom Stora Enso. Då tjänsten innebär skiftgång så är det en förutsättning att ni som söker kan jobba obekväm arbetstid.
Du som söker en operatörstjänst på KM7 har avslutad teknisk utbildning från exempelvis industriprogrammet eller KY-utbildning med inriktning processteknik. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. B-körkort är ett krav och förarbevis på travers och truck är meriterande.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det som något för dig? Så roligt, varmt välkommen med er ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Kristina Tranberg via telefon 054-22 18 93.

Ansökan: Görs här senast 16 juni…

 

Fler Jobb