IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-03-10

ANDRITZ AB

Process/Automationsingenjör

Hjärtligt välkommen att söka tjänsten som ANDRITZ första OPP ingenjör. ANDRITZ produkt OPP (Optimization Process Performance ) växer varför ANDRITZ behöver förstärka sin organisation i Sverige. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera, föreslå och synkronisera processförbättringar hos deras kunder. I tjänsten ingår även sammanställning av olika projekt, dokumentation och analyser av data genom OPP-systemet. En del av din tid tillbringar du på plats hos ANDRITZ kunder.

I din nya tjänst erbjuds du modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Förväntningarna på dig är stora men i gengäld erbjuds du att bli en del av ett ohierarkiskt företag med korta beslutsvägar och stor gemenskap. I tjänsten kommer du lära känna och arbeta med nuvarande experter på området.

Din bakgrund
Rätt person har akademisk utbildning mot el, mekanik eller processtyrning och/eller 4-6 års erfarenhet av processtekniskt arbete från papper & massa eller annan tung processtyrd industri. Bra arbetslivserfarenhet är process, automation, styr & regler samt förståelse för elkonstruktion.
Goda svenska och engelska kunskaper krävs i såväl tal som skrift samt B-körkort.

Din profil
Som person är du trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. Du är framåt, gillar att träffa människor och anser dig ha en pedagogisk ådra. Du trivs i en roll med stor frihet och tillfredsställs av att arbeta med både maskiner och människor.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryteraren Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 10/3-17.
Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25.000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Örnsköldsvik, Iggesund, Piteå, Karlstad, Norrköping, Borlänge, Varberg och Stockholm.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Norrbottens län

Sök tjänsten här…

 

Fler Jobb