IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-12-18

Andritz

Processingenjör

Till ANDRITZ kontor i Stockholm söker vi nu en processingenjör till pappers- och massaindustrin. Huvudsakliga arbetsuppgifter är design, beräkningar och dimensioneringar främst inom processområdet indunstning men även andra energitekniska applikationer är vanligt förekommande. Din nya tjänst är bred, varierad och händelserik. Ditt kontor är beläget i Stockholm där också dina närmaste kollegor finns och resor är en naturlig del i tjänsten.

Välkommen att söka en spännande tjänst på ett världsledande företag som erbjuder motiverade och engagerade kollegor där flexibilitet, omväxling och stor möjlighet att påverka finns.

Du som ny medarbetare kommer få en mycket viktigt roll i ANDRITZ fortsatta framgång inom affärsområdet Pulp & Paper.

Läs mer om Andritz på www.andritz.com

DIN BAKGRUND

Personen vi söker är ingenjörsutbildad och/eller har dokumenterad erfarenhet av avancerade och komplexa energitekniska beräkningar. Lämplig utbildningsbakgrund är hög- eller civilingenjör med inriktning mot energi, kemi, maskin eller annan relevant inriktning. Excelkompetens värdesätts högt. Vi välkomnar även juniora kandidater och vill då vara tydliga med att utbildningsinriktning och examensarbete kommer vara av yttersta vikt. Du talar flytande svenska, engelska, gärna tyska eller finska, har körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

DIN PROFIL

Personen vi söker besitter såväl teoretiska som praktiska handlag. Du vet att du passar i en roll där du ena dagen gör avancerade beräkningar i Excel för att nästa dag presentera eller driftsätta det beräknade systemet ute i fält. Rätt person tror vi är verbal, saklig, analytisk och diplomatisk.

DIN ANSÖKAN

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller min fantastiska kollega Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 18/12-15.

Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Ansök här…

DIN NYA ARBETSGIVARE

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZkoncernen med ca 25 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. ANDRITZ Sverige har idag ca 350 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund och Stockholm.

Fler Jobb