IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-30

BillerudKorsnäs Gruvön

Processingenjörer, Massateknik

Sektionen Massateknik på Gruvöns Bruk arbetar med processutveckling och stöd till övriga organsationen med problemlösning, utredningar och teknikkunnande. Vi söker nu två processingenjörer som ska jobba mot fiberlinjer och kemikalieåtervinning. Båda tjänsterna är vikariat till och med 2017.

Arbetet som processingenjör är till stora delar uppdragsstyrt och innefattar att leda utvecklingsprojekt, genomföra utredningar och provkörningar, samt bistå med processteknisk kompetens i investeringsprojekt. Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med process, energi och miljöfrågor i både kortare utredningar och längre projekt. Du har många kontaktytor inom Gruvön och BillerudKorsnäs.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper inom massa- och pappersteknik. Vi ser gärna att flera av följande kunskaper och färdigheter stämmer in på dig:

  • Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom massatillverkning
  • Goda kunskaper inom kemi och kemiteknik
  • Praktisk erfarenhet av projektledning
  • Processimulering

Som person är du driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ. Du är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska, flytande i tal och skrift.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Magnus Hagelqvist, 0555-41176.

Urval kommer ske löpande så ansök redan idag, dock senast 2016-11-30.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb