IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-25

Stora Enso Skoghalls bruk

Produktionsingenjör till KM8

Stora Enso Skoghall söker en nya produktionsingenjör som vill vara spindeln i nätet och KM8s nya ansikte utåt i många forum. Du som söker ska bland annat vara självgående, har ett brinnande intresse för kvalitet och har god kännedom av kartongegenskaper. Låter det som dig?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för vår slutprodukt såväl som för möten med människor. Som Produktionsingenjör blir du spindeln i nätet och KM8:s ansikte utåt i många forum, interna som externa, rörande kvaliteten på vår produkt.

Du kommer att arbeta i en inspirerande och intensiv miljö där arbetsuppgifterna ger en stor variation. En arbetsdag spänner från dagligt arbete tillsammans med våra operatörer rörande det material som produceras för stunden till långsiktiga utredningar och kommunikation med vår marknadsavdelning rörande redan producerat material.

Förväntningarna på snabba svar, oavsett om det handlar om ett pågående kvalitetsproblem eller om det handlar om påpekanden från våra kunder, är höga.
Då är det viktigt att förstå samband mellan påverkande faktorer, att förstå kartongens egenskaper och att kunna samla och sammanställa data i våra interna system.

Planerad start för arbetet är 1 december 2016. En fantastisk möjlighet att bidra till utvecklingen av kartongproduktionen, kvaliteten på vår produkt och att utveckla sig själv och vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, har ett brinnande intresse för kvalitet och har god kännedom av kartongegenskaper.

Ett genuint intresse för att arbeta med människor i olika roller är också viktigt, då tjänsten innebär mycket samarbete med våra operatörer, marknadsavdelningen och våra kunder.

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning på högskole-/universitetsnivå inom antingen maskin eller kemi eller annan erfarenhet som kan anses likvärdig.

Vidare så bör du ha goda it-kunskaper, god kunskap i Office-paketet samt vara mycket lättlärd vid nya datasystem. Mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket är ett krav då mycket kommunikation sker på båda språken.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vill du ha ett roligt arbete, jobba i ett högt tempo med fantastiska medarbetare och har ett genuint intresse för vår produkt? Då kan du vara just den vi söker, varmt välkommen med er ansökan!

Kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, en del av ManpowerGroup. Sista ansökningsdag är 25 oktober. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Glennert på 054-22 18 81

Känner du att du är rätt person till jobbet? Sök då tjänsten här, senast den 25 oktober.

 

 

Fler Jobb