IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-11

Valmet

Project Forwarder

Med hela världen som arbetsfält har du här ett fantastiskt tillfälle att ta steget in i en roll som erbjuder stimulerande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en Project Forwarder till vår Skeppningsavdelning på Valmet AB. Valmet är en ledande leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin.

Skeppningsavdelningen ansvarar för det externa logistikflödet för såväl stora Tissue projekt som mindre projekt inom Service. Arbetet innebär att koordinera ett stort logistikflöde till och från Karlstad samt från underleverantörer till våra kunder. I rollen kommer du att vara ansvarig för skeppning av specifika kundprojekt och arbeta nära projektteamet. Rollen kräver god datorvana, ett strukturerat arbetssätt och mycket god planeringsförmåga samt förmågan att hantera snabba förändringar. Arbetet innebär många kontakter både externt och internt. Bland de externa kontaktytorna som krävs för att arrangera frakterna kan nämnas bl.a. kunder, leverantörer, tullmyndigheter, speditörer, banker och försäkringsbolag.

KRAV

För att lyckas i den här rollen, ser vi gärna att du har utbildning inom logistik eller ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet inom projektspedition, gärna med ett internationellt fokus. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Att du är en proaktiv person som brinner för service och att leverera bästa möjliga resultat är avgörande för att du ska lyckas och trivas i den här rollen. Av stor vikt är också att du är en lagspelare med hög social kompetens och mycket god kommunikation och samarbetsförmåga.

VI ERBJUDER

Vi kan erbjuda dig en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

YTTERLIGARE INFORMATION

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast den 11 januari 2015. För mer information om tjänsten kontakta Peter Berggren, General Manager, Logistics Sweden, +46 54 – 17 13 27. För frågor om rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Malin Bergström, +46 10 – 787 00 16.

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer och ansök här…

Fler Jobb