IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-06-01

Start-up-företag

Projektledare – energitätare biobränsle

Vi söker en ung projektledare med vilja att, driva start-up-företag med inriktning på skogs- och cleanttech-teknik. Du skall vara självgående, utåtriktad och ha en stor vilja att träffa människor och bygga affärsrelationer, och att ta dig an de utmaningar som krävs för att starta ett företag.

Projektet syftar till att utarbeta en plan för kommersialisering av en färdig den avvattningspress som du kan se på filmen här ovan. Pressen har potential att dramatiskt öka verkningsgraden hos kraftanläggningar och samtidigt möjliggöra ett större utnyttjande av skogsavfall i energiproduktion.

UNG ENTREPRENÖRIELL KRAFT SÖKES

Du kommer att arbeta i team med både djup senior skogsindustriell branscherfarenhet och hög teknisk kompetens, samt med stöd av professionella affärsrådgivare från Inova och Paper Province. Vi tror att du är en affärsinriktad ingenjör eller ekonom som brinner för försäljning, skogsindustri och affärer utifrån gröna värden.

Nu planerar innovatören, med stöd av Paper Province, Inova och Almi, ett affärsprojekt med syfte att skapa ett affärsteam och en plan för uppstart av ett teknik-startup-företag  för fullskalig kommersialisering av innovationen. Projektet löper på tre månader med ambition till fortsättning i nybildat teknik-start-up-företag.

Ansök…

Låter det intressant, eller har du frågor rörande tjänsten, kontakta Erik Dahlén på Paper Province.

FAKTA OM TJÄNSTEN

Omfattning: Flexibel hel-/deltid under 3-4 månader. Arbetet har stor flexibilitet som gör att arbetet bedöms kunna utföras parallellt med pågående  studier.

Fler Jobb