IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-02-17

Andritz AB

SERVICEINGENJÖR ANDRITZ VIROR OCH BEKLÄDNAD

Med placering på något av ANDRITZ kontor eller alternativ lösning, skall nu en Serviceingenjör för område Viror och Beklädnad anställas. Som Serviceingenjör ansvarar du för de externa kundkontakterna inom området Viror och Beklädnad. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja in tekniska lösningar och service samt identifiera affärsmöjligheter mot området Viror och Beklädnad. Ditt affärsområde sträcker sig från Stockholm och norrut. Då ANDRITZ kunder finns runt om i Sverige kommer du som en av ANDRITZ duktiga Serviceingenjörer resa en del och många av dina resor går att planera i förväg. I din nya tjänst erbjuds du modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Förväntningarna på dig är stor men i gengäld erbjuds du att bli en del av ett ohierarkiskt företag med korta beslutsvägar och stor gemenskap. Vänligen läs mer om vår kund på www.andritz.com

Din bakgrund
Rätt person har arbetat inom detta teknikområde och/eller har gymnasial utbildning med teknisk inriktning, företrädesvis mot pappers- och massaindustrin. Givetvis fördel med eftergymnasial eller ingenjörsutbildning men är inte ett krav. Kanske arbetar du som utvecklingsingenjör, med drift, underhåll och vill vidare i din karriär. Försäljning är en del av innehållet i tjänsten varför vi gärna ser att du har erfarenhet där. Goda svenska och engelska kunskaper i såväl tal som skrift samt minst B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person är du trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. Du är framåt, gillar att träffa människor och anser dig ha en pedagogisk ådra. Du trivs i en roll med stor frihet och tillfredsställs av att arbeta med både maskiner och människor.

Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 17/2-17.

Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25.000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 150 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Norrköping, Borlänge och Stockholm.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Karlstad

ANSÖK

Fler Jobb